Dina rättigheter enligt GDPR Art. 17 — "rätten att bli glömd". Vi behandlar alla begäranden inom 30 dagar.
Logga in → Mitt konto → Farlig zon → Ta bort konto. Data raderas direkt och prenumerationen avslutas.
Logga inFyll i din e-postadress. Vi bekräftar och raderar dina uppgifter inom 30 dagar.